2012. szeptember 25., kedd




Előmeneteli részjelentés - azaz hogyan alakul házunk és tája

Mindenek előtt szeretnék megnyugtatni mindenkit, aki még a konyhai vízcsapunk miatt aggódik, hogy van vízcsapunk! Már mire kijöttünk is volt.
Egyúttal köszönjük a sok jó megfejtést, ami a "mi hiányzik a képről?" feladványunkra email-ben és telefonon érkezett. Nehéz lenne győztest hirdetni, de azt mindenképpen meg kell említsem, hogy a zsűri különdíját Hédi  kapta a "Kukk Laci" válaszért. Gratulálunk!

Az érkezés után rögtön kezdetét vette két nagyobb project: az ebay (nemzetközi vatera), secodamano.it és az IKEA intenzív böngészése, illetve a festés. Közben kaptunk pince tárolót, így pl. a sátrakat, hűtőtáskákat és hasonlókat levonszoltuk oda, ezzel is kissé szellősebbé tettük a közlekedő ösvényeket a dobozhalmok között.

Aztán lecsaptunk egy ágyra az ebay-en. Két éjjeli szekrénnyel és egy komóddal. Még várja, hogy összeszereljük, mert matraca még nincs neki, és a szobát is egyszerűbb így festeni.

Közben egyszer csak lett székünk. A szállásadóktól érkezett 6 db vadonat új IKEA szék, mivel valamiért úgy gondolták ez is a berendezett konyha része, nem csak a vízcsap. Erre speciel mi nem számítottunk, mivel szerintünk a szék az étkező része, de hurrá, ezzel is egy lépéssel előrébb vagyunk!

Utána egy összecsukható vendégágy érkezett az ebay-ről, amit ha épp nincs vendég, akkor felváltva használunk, mint üdítő változatosság a földön alvás után. Mivel már mindhárom felfújható matrac réges-rég megadta magát. Igaz, hogy az összes egyéb szóbajövő alkalmatosság (önfelfújós matrac, Lóci számfeletti ágybetét matraca, használaton kívüli IKEAs székpárna, paplan) bevetésével már megnyomorodás nélkül lehet a földön aludni.

Közben dúl a festés!
Persze ilyen segítséggel könnyű!
"Apa, kezdhetem?"

 "Várj, megmutatom, hogy kell!"












... és a szorgalom eredményeképpen egyre sárgább!
... a gyerek is...

"Így jó lesz?"
"Akkor csinálom!"

 "Szerintem kész."

És íme tényleg: a "sárga szalon"










 Innen nézve még sárgább!
Ez lesz a ti szobátok, ha meglátogattok :-)
Addig is mi alszunk benne, amíg a többi készül.
És ha már festettünk egy függőlegeset, most fessünk egy vízszinteset!

Ééééés közben megérkezett a zuhanyfülke, az addigra már (kivételesen fehérre) kifestett fürdőszobába! - KlukkLaci! Jöhetsz zuhanyozni!


Itt tartunk most. És folytatása következik!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése