2012. október 7., vasárnap

Hétköznapi apróságok - 4

Mire jó egy jó sütő?

Ígértem, hogy nem alakulunk gasztro-bloggá. Hát nem is. De egy jó sütőt, más hasznosra is lehet használni, nem feltétlen étel készítési célzattal.
Íme egy hétköznapi recept:
Végy néhány frissen mosott, ámde hamarosan szükségessé váló ruhadarabot.
Akaszd fel a sütő rácsának pálcikáira.
Állítsd a sütőt alsó-felső melegítés és légkeveréses üzemmódra, 50 és 100 fok közé.
És indítsd be.
Kb. fél óra múlva, friss ropogós gatyákat varázsolhatsz elő.



Különösen remek ilyen helyen, ahol magas a levegő páratartalma, így a nevezett gatyák magukra hagyva, esetleg két napig is száradnának.

:-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése