A XIV. Gorgonzola fesztivál.
alcím:
"a mi földünk kultúrája és ízei" - vagy valami hasonló
Amikor a népek nagy kanállal esznek.
meg gorgonzolás rizottót, 2 m átmérőjű serpenyőből,
és az ifjak vigadnak.
És csiklandozák az ínyt,
ezzel
azzal,
ami errefelé megterem.
A többi képeket szombat éjszakáról és vasárnap délelőttről itt találjátok:
https://picasaweb.google.com/116780379309164437626/GorgonzolaASajt?authkey=Gv1sRgCNz6xvChtqibvwE
Közben a cittá (város) is látszik kicsit.
A penészes sajtok mustrája közben megtudtuk, hogy alapvetően kétféle létezik: a "dolce" és a "piccante". De lehet tehén és kecsketejből egyaránt.
Még mindkettőből van a hűtőben.
De már fogy erősen :-)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése